Navigation Menu+

Barnefotografering

”Kjærlighet har ingen alder, ettersom den alltid fornyer seg.” – Blaise Pascal

Barn vokser fort . Skal dere ha nyfødtbilder eller ettårsbilder må bildene tas på rett tid.
Hos meg får dere som foreldre mulighet til å forevige alle stadiene av barnets liv. Jeg tilbyr ferdige pakker med fotografering for alle delene av barnas utvikling. Her er det bare dere som setter grenser.

Jeg kan også lage en tilpasset plan for oppfølgningsfotografering, slik at dere får foreviget de ulike stadiene av ditt barns oppvekst.

Har dere noen spesielle ønsker for bildene ordner vi selvsagt det også, sånn at bildene blir akkurat som dere ønsker.

 

 

Babyfotografering, 0 - 8 mnd. 
Ingenting er mer uskyldig en et lite barn. Vi setter av godt med tid til å lage flotte bilder av barnet. Nyfødtfotografering og halvtårsfotografering er de to vanligste alderne å ta babybilder.

Inkluderer: Fotografering i studio, album med 4 bilder i str 10×12 cm  og 6 digitale prøvebilder med vannmerke på CD. Pris: 990,-
Valgfri tillegg: Mor og/eller far blir med på noen bilder. 4 ekstra prøvebilder på CD. +390,-
 

 

Barnefotografering, 1år ->

Når barn passerer ettårsalderen har de utviklet seg mye og begynner å bli større. De er ikke lenger babyer, men de er heller ikke store barn, riktig enda. Vi tar flere settinger i helfigur og nærbilder. Ta gjerne med et par-tre tøyskift for å lage litt variasjon i bildene.

Inkluderer: Fotografering i studio, 20 digitale prøvebilder med vannmerke på CD, album i hardcover med 12 bilder (10x12cm).
 Pris: 1990,-

 

 

Jeg tilbyr også:
- Invitasjoner og takkekort.
- Forstørrelser.
- Alle bildene i serien i høyoppløselig på minnepenn med printrettigheter. +4000,-
- Oppgrader fra 12 bilders album til 20 bilders album m/box. +750,-

 

FAQ

Vi setter av en time til nyfødtfotograferingen.

Til 6 måneders-fotograferingen er tålmodigheten liten hos barnet og effektiviteten større på fotograferingen, så sett av en halvtime her.

Når barnet er ett år setter vi av en time for full serie.

En viktig del av fotograferingen er oppladningen før dere kommer inn døra til fotografen. Så prøv å unngå å stresse, da dette ofte smitter over på barnet.

I dagens digitale hverdag har det blitt normalt å kun levere prøvebildene digitalt. Personlig mener jeg det er noe spesiellt å kunne ta opp et flott håndfast skrytealbum og vise frem bildene. Det er også et viktig stykke historie.

Derfor får du med et album, i tillegg til CD med digitale prøvebilder på alle fullprisfotograferinger

- uten tillegg i prisen.

Du kan nå kjøpe filene fra serien. Bildene blir da levert høyoppløselige med printrettigheter på ulåst CD, og dere står selv fritt til å lage bildene hvor dere ønsker. 4000,-

Det er selvølgelig mulig å lage forstørrelser hos fotografen uten å kjøpe bildene digitalt.

 

Share
Google+